Techieken

AMADA Volautomatische
servo gestuurde ponsstraat

De AMADA 250 NT heeft een zeer stijve ‘brugframe’-constructie en een enkele AC-servomotor met grote capaciteit. Deze factoren zorgen voor een stabiele, snelle en hoogwaardige verwerking van de meest veeleisende productie.

KOMET Metaalwaren maakt alle tekeningen van de producten in Solid Works.
Door gebruik te maken van Solid Works kunnen we samen met de opdrachtgever vooraf bepalen hoe een product er uit gaat zien en of deze aan alle specificaties voldoet! De opdrachtgever kan zelf ook een assembly als STEP file aanleveren. Onze software selecteert automatisch de plaatdelen uit deze samenstelling en maakt hier plaatuitslagen van voor de AMADA ponsstraat.

De Amada volautomatische servo gestuurde ponsstraat kan door de grote voorraad plaatmateriaal 24 uur per dag 7 dagen in de week perforeren, doordrukken, ponsen en vervormen. Hierdoor kan KOMET Metaalwaren grote series produceren.

Ponsen

Ponsen

Ponsen

Vervormen

Doordrukken
Doordrukken
Vervormen

Doordrukken

Vervormen

Advies op maat

De specialisten van KOMET metaalwaren adviseren u graag

Komet is de juiste partner voor het ontwikkelen van het eindproduct. Samen met de klant wordt er bepaald waar product verbeteringen kunnen worden aangebracht. Dit kan leiden tot een optimale productie wat tijd en geld kan schelen.  Wanneer maakt u een afspraak voor een advies gesprek?

advies-op-maat

ONZE STERKE KANTEN

betrouwbaar-icon
Betrouwbare
partner
slimproduceren-icon
Sterk in slimme
oplossingen
vakmensen-icon
Vakmensen met
passie voor plaat
snellelevering-icon
Snelle
Leveringen
grotecapaciteit-icon
Grote productie
capaciteit