Branches

Elektrotechniek

Aan elektrotechnische installaties worden hoge kwaliteits- en veiligheidseisen gesteld. Ook is nauwkeurigheid en montage gemak van groot belang. De producten die door Komet metaalwaren worden geproduceerd voor de elektrotechniek voldoen aan deze eisen. Van schakelkast tot en met ophangbeugels.

KOMET Metaalwaren is sterk in het bedenken, uitwerken en bouwen van alle type schakelkasten. De hoogwaardige schakelkasten worden geproduceerd in RVS, aluminium en staal en zijn met elke gewenste afwerking leverbaar zodat uw apparatuur optimaal is beschermd.

Wilt u ook de productie van producten in de elektrotechniek uit besteden aan een betrouwbare partner?  Maak dan een afspraak.

Link naar producten, Andere branches, Expert (wisselende medewerker contact gegevens) productietechnieken

elektrotechniek

Producten/ onderdelen

elektrotechniek

Schakelkasten, montage beugels, bevestigingsmaterialen, ophanginrichtingen, hulpstukken stroomkabel doorvoer, muursteun, montageplaat, koppelplaat, verlichting kabelgoot, ophanginrichting, kabelgoot, scheidingsgoot.

Advies op maat

De specialisten van KOMET metaalwaren adviseren u graag

Komet is de juiste partner voor het ontwikkelen van het eindproduct. Samen met de klant wordt er bepaald waar product verbeteringen kunnen worden aangebracht. Dit kan leiden tot een optimale productie wat tijd en geld kan schelen.  Wanneer maakt u een afspraak voor een advies gesprek?

ONZE STERKE KANTEN

betrouwbaar-icon
Betrouwbare
partner
slimproduceren-icon
Sterk in slimme
oplossingen
vakmensen-icon
Vakmensen met
passie voor plaat
snellelevering-icon
Snelle
Leveringen
grotecapaciteit-icon
Grote productie
capaciteit