Branches

Winkelinrichtingen

Het consumentengedrag is aan het veranderen. Nieuwe markten, nieuwe producten en veranderende interesses vragen om een actueler, relevanter en vernieuwende winkelinrichting.  Een origineel ontwerp dat past bij de identiteit van het merk of winkel. Tevens wordt de winkelinrichting ook gebruikt om extra waarde toe te voegen aan het te verkopen product. Klanten komen regelmatig met een uniek ontwerp bij ons of wij maken samen met onze klant een ontwerp. Daarna gaan wij aan de slag om tot een efficiënt te produceren product te komen zonder afbreuk te doen aan het ontwerp. Door ons machinepark en de efficiënte productie kunnen wij met name grote aantallen produceren. 

Wilt u ook de productie van onderdelen van uw winkelinrichting uit besteden aan een betrouwbare partner? Maak dan een afspraak.

Producten/ onderdelen

Winkelinrichting volgens ontwerp, winkelinrichting samen ontwerpen, winkelinrichting op maat, Wandstelling, gondola stellingwinkelstelling stijlen, winkelstelling voeten, winkelstelling legborden, winkelstelling dragers, winkelstelling wanden, winkelstelling borden, winkelstelling balken, wall systems, inhangmanden, rugwanden, geperforeerde rugwanden, lamelwand, kopstelling

 

Link naar producten, Andere branches, Expert (wisselende medewerker contact gegevens) Productietechnieken

 

Advies op maat

De specialisten van KOMET metaalwaren adviseren u graag

Komet is de juiste partner voor het ontwikkelen van het eindproduct. Samen met de klant wordt er bepaald waar product verbeteringen kunnen worden aangebracht. Dit kan leiden tot een optimale productie wat tijd en geld kan schelen.  Wanneer maakt u een afspraak voor een advies gesprek?

ONZE STERKE KANTEN

betrouwbaar-icon
Betrouwbare
partner
slimproduceren-icon
Sterk in slimme
oplossingen
vakmensen-icon
Vakmensen met
passie voor plaat
snellelevering-icon
Snelle
Leveringen
grotecapaciteit-icon
Grote productie
capaciteit