Branches

Watersector

Overal in Nederland leven wij rondom water. De sector bestaat onder andere uit waterschappen, drinkwaterbedrijven, provincies, gemeentes en waterzuivering. De toeleveranciers van deze bedrijven vinden hun weg naar Komet metaalwaren voor de productie van verschillende onderdelen. In de watersector zijn de producten veelal onderhevig weersinvloeden waardoor de keuze van het materiaal en de nabehandeling van belang is. 

Een van de producten zijn de kasten voor de bediening en bescherming van de pompen in de verschillende formaten en toepassingen. Komet metaalwaren past aan de hand van de toepassing het product aan zodat het voldoet aan de eisen en wensen van de klant. 

Wilt u ook de productie van onderdelen in de watersector uit besteden aan een betrouwbare partner?  Maak dan een afspraak.

Link naar producten, Andere branches, Expert (wisselende medewerker contact gegevens) productietechnieken

watersector-elektrakast

Producten/ onderdelen

watersector-elektrakast

Schakelkasten, ophangsystemen, ombouwkast pomp, klembanden, ophangonderdelen

Advies op maat

De specialisten van KOMET metaalwaren adviseren u graag

Komet is de juiste partner voor het ontwikkelen van het eindproduct. Samen met de klant wordt er bepaald waar product verbeteringen kunnen worden aangebracht. Dit kan leiden tot een optimale productie wat tijd en geld kan schelen.  Wanneer maakt u een afspraak voor een advies gesprek?

ONZE STERKE KANTEN

betrouwbaar-icon
Betrouwbare
partner
slimproduceren-icon
Sterk in slimme
oplossingen
vakmensen-icon
Vakmensen met
passie voor plaat
snellelevering-icon
Snelle
Leveringen
grotecapaciteit-icon
Grote productie
capaciteit