Branches

Brandpreventie Brand-veiligheid 

Het voorkomen en het nemen van maatregelen ter voorkoming van brand is in elk bedrijf verplicht. De eisen die worden gesteld aan brandpreventie producten is zeer hoog. Komet metaalwaren produceert producten voor de brandpreventie sector. Een van de producten die door Komet metaalwaren wordt geproduceerd is de brandhaspelkast. Door jarenlange ervaring in deze branche kunnen wij deze brandhaspelkast tegen een hoge kwaliteit, gunstig tarief en volgens de specificaties van de klant produceren. Bij het produceren wordt gebruik gemaakt van dunne plaat met doordrukkingen wat het montage gemak vergroot. 

Bluswagens worden ingezet bij vrijwel alle soorten brandrisico’s. Elke leverancier stelt verschillende eisen aan de bluswagen. Het formaat de constructie en de inzetbaarheid zijn daarin belangrijk. Komet metaalwaren zoekt altijd naar een combinatie van een efficiënte productie en een product van een hoge kwaliteit.  Ook de losse onderdelen voor het ophangen van brandblussers en brandslanghaspels worden bij ons geproduceerd. 

Wilt u ook de productie van brandpreventie producten uit besteden aan een betrouwbare partner?  Maak dan een afspraak.

brandpreventie-inzet-elektrakast

Producten/ onderdelen

brandpreventie-inzet-elektrakast

Brandhaspelkasten, brandslanghaspel montage steun, montagesteun brandblussers, ophangsysteem voor ophangen leidingen, montagebeugel brandblusser, schuimblusser montagebeugel, brandblusser ophanghaak, brandblusserwagen, transportbeugel brandblusser, schakelkasten. wandbeugel brandblusser.

 

Link naar producten, Andere branches, Expert (wisselende medewerker contact gegevens) Productietechnieken

 

Advies op maat

De specialisten van KOMET metaalwaren adviseren u graag

Komet is de juiste partner voor het ontwikkelen van het eindproduct. Samen met de klant wordt er bepaald waar product verbeteringen kunnen worden aangebracht. Dit kan leiden tot een optimale productie wat tijd en geld kan schelen.  Wanneer maakt u een afspraak voor een advies gesprek?

ONZE STERKE KANTEN

betrouwbaar-icon
Betrouwbare
partner
slimproduceren-icon
Sterk in slimme
oplossingen
vakmensen-icon
Vakmensen met
passie voor plaat
snellelevering-icon
Snelle
Leveringen
grotecapaciteit-icon
Grote productie
capaciteit