Branches

Magazijninrichting

In deze branche gaat het om efficiënte producten voor logistieke uitdagingen. Opslaan, transporteren, order verzamelen of verplaatsen- waarvoor oplossingen voor moeten gevonden worden. De keuze voor de juiste magazijnstelling is afhankelijk van verschillende factoren; het logistieke probleem/ uitdaging, de constructie, het gewicht, volume van het aantal goederen, het toekomstperspectief, vereiste toegangstijd en omslag frequentie. 

Komet metaalwaren produceert verschillende magazijnstelling onderdelen. Van magazijn legborden tot en met ladenblokken. Door slimme inzet van ons machinepark zijn wij in staat om grote aantallen magazijnstelling onderdelen efficiënt te produceren. 

Komet metaalwaren denkt mee om samen met de klant tot een optimale constructie en productie van de magazijnstelling onderdelen te komen. De slimme constructies van de magazijnstelling zorgen voor een optimaal magazijn.

Wilt u ook de productie van magazijnonderdelen uit besteden aan een betrouwbare partner?  Maak dan een afspraak.

ladenkast

Producten/ onderdelen

ladenkast

Legbordstellingen, grootvakstellingen, doorrolstellingen, bandenstellingen, confectiestelling, platenstelling, verrijdbare stellingen

Magazijnstaanders, legborden, gereedschapspanelen, toolpanel stands, opbergsystemen, werkbanken, paktafels, kasten, lekbakken, scheidingswanden, ladenblokken, scheidingsprofielen, koppelstukken, palletstelling vloerplaat, palletstelling vulplaat, palletstelling liggers.

Link naar producten, Andere branches, Expert (wisselende medewerker contact gegevens) Productietechnieken

Advies op maat

De specialisten van KOMET metaalwaren adviseren u graag

Komet is de juiste partner voor het ontwikkelen van het eindproduct. Samen met de klant wordt er bepaald waar product verbeteringen kunnen worden aangebracht. Dit kan leiden tot een optimale productie wat tijd en geld kan schelen.  Wanneer maakt u een afspraak voor een advies gesprek?

ONZE STERKE KANTEN

betrouwbaar-icon
Betrouwbare
partner
slimproduceren-icon
Sterk in slimme
oplossingen
vakmensen-icon
Vakmensen met
passie voor plaat
snellelevering-icon
Snelle
Leveringen
grotecapaciteit-icon
Grote productie
capaciteit