Voor meer informatie: 075 - 635 30 14

Veel voordeel voor klanten van Komet

Gepassioneerde plaatbewerkers die verstand hebben van hun vak: u praat altijd met vakmensen bij Komet, vakmensen die in oplossingen denken en suggesties doen voor verbetering van uw product. Zo mocht menig klant al profiteren van betere, slimmere of goedkopere oplossingen.

Snelle levering, concrete afspraken en oplossingen voor uw logistieke probleem: bij Komet Metaalwaren de gewoonste zaak van de wereld. Zo willen we werken, en niet anders.

Een enorme set gereedschap in combinatie met moderne CNC automaten zorgen er voor dat bijna alle perforaties mogelijk zijn. Materiaalsoort en materiaaldikte is zelden een probleem. Nauwkeurigheid en tolerantie zijn nooit een punt van discussie.

Slimme oplossingen bedenken is wat wij van Komet het liefst doen: uitdagende innovaties waar u als klant profijt van hebt.

Snelle prijsindicatie nodig?

Kunnen wij iets voor u doen? Bel ons (075 635 30 14) of stel uw vraag via het formulier. U ontvangt per omgaande bericht terug.

Amcko Europe B.V.

“Wij maken sinds een paar jaar gebruik van de geperforeerde platen van Komet. De geperforeerde platen worden in onze zeefmachines toegepast en de vlakheid van deze platen luistert erg nauw.

Komet is in staat om de geperforeerde platen, in diameters van 600 tot 1.500 millimeter, nagenoeg onvervormd te produceren. Waar wij in het verleden aangewezen waren op een leverancier uit Duitsland (met aanzienlijke levertijden), vonden wij in Komet een uitstekend alternatief  “om de hoek”.

Jan Willem Woudenberg

Komet Metaalwaren

Bezoek- en productieadres

Daalderweg 20
1503 DT Zaandam

info@kometmetaalwaren.nl
075 – 63 53 014