Nieuws

Lasrobot

Lasrobot

Komet Metaalwaren is gespecialiseerd in het ontwerpen en 3D tekenen van producten uit plaatmateriaal vervaardigt. Deze 3D producten worden ontworpen en getekend in het tekenprogramma Solid Works.

Door gebruik te maken van Solid Works kunnen we samen met de opdrachtgever vooraf bepalen hoe een product er uit gaat zien en aan alle specificaties voldoet!

Korte levertijd en foutloze 1e serie.  Of de opdrachtgever levert zelf de assembly als STEP file aan en onze software selecteert automatisch de plaatdelen uit deze samenstelling en maakt hier plaatuitslagen van direct voor de ponslijn, laser of lasrobot en onze 7 assige kantbanken. Co-Work zoals u wenst!

In de video ziet u een voorbeeld van een 3D productie met 3D getekende lasmallen van tekening tot gelast halffabricaat voor de winkelinrichting en magazijn inrichting.

Ook het coaten, verzinken of anodiseren en assembleren, verpakken en verzenden behoort tot onze kernactiviteiten. Wij ontzorgen u volledig.

Wat kunnen wij voor u betekenen qua enginering en productie van plaat delen of eindproducten? Neem dan contact op met KOMET Metaalwaren. https://www.kometmetaalwaren.nl/contact/

Laatste nieuws

Vakantie periode

In verband met onze vakantie zijn wij van 7 augustus tot en met 18 augustus gesloten.  Wij zorgen er uiteraard voor dat alle orders op tijd worden

Lees meer